Uudessa kodissa

Moikka moi!
Nyt sitä ollaan asuttu kolme viikkoa uudessa, 78m2:n kodissa. Kyseessä on asumisoikeusasunto, kolme pientä makuuhuonetta ja keittiö-olohuone. Voitte vain kuvitella, kuinka ahdasta täällä on, kun olemme tuoneet tänne omakotitalosta kaikki tavarat ja kalusteet. No, muutama kaluste on vanhempieni autotallissa, mutta suurinosa majailee meidän kanssa täällä. Ahdasta on ja semmonen tunne on, että olisi mukava löytää jo se uusi koti.

Tarina ei vielä(kään) kerro, mihin me muutetaan. Olemme käyneet varmasti 30:ssa asuntonäytössä Lempäälässä. Jokainen koti on antanut meille uusia ajatuksia siitä, mistä meidän perhe tykkää. Lyhykäisyydessä tässä ovat toiveemme: mahdollisimman uusi, yksitasoinen koti, joka on helppohoitoinen. Ja kohtuuhinnalla! 
Uudiskohde lienee kaikista mieluisin, mutta eihän niitä taloja kasva kuin sieniä sateella.
Toivotaan vaan, ettei tuleva projekti kestä kovinkaan montaa kuukautta. Olen niin kärsimätön tyyppi, että en jaksaisi millään odottaa mitään ;)


Pakko myöntää, että oma elämä tuntuu olevan paussilla nyt. Jotenkin koti määrittelee minua ja tällaisessa väliaikaisessa kodissa ei ole fiilistä sisustaa tai laittaa kotia omannäköiseksi.
Ei ole oikein kiinnostanut kuvata tätä kotia, kun ei ole mitään kuvattavaa. Mietin tässä jo, että olenkohan menettänyt innostukseni sisustukseen. Mutta ehkä tämä inspiraation puute johtuu siitä, että tämä todella on vain väliaikainen koti.

CONVERSATION

2 kommenttia:

 1. Kyllä se oikea löytyy, jaksa vain odottaa. No hyvä minä olen sanomaan, täällä nimittäin toinen hätäinen tyyppi.
  Koitahan jaksella vaikka ahdasta on, voi sitä valiaikaista kotia kuvata tai somistaa niillä vanhoilla tavaroilla mitä on mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana oot Tuija, kun jaksat aina kommentoida! ja suuret kiitokset kannustavista sanoista. Täytyy olla kiitollinen, että tässä pienemmässäkin kodissa mukana on rakkaat ihmiset, se on tärkeintä ♥ ♥ ♥

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥