Pohjapiirustus

Hey murut!
Vieläkö jaksatte seurata tätä äärettömän hiljaista blogia? 
Kiitos jokaiselle, joka on seurannut blogia, lähettänyt viestejä tai jututtanut minua. On kiva huomata, että hiljainen blogi silti kiinnostaa vielä, ja jaksatte odottaa minun kanssa meidän muuttoa ja uuden kodin kuvia.

Yleisön pyynnöstä laitan nyt tänne meidän uuden kodin pohjapiirustuksen. 
Sitä on kyselty tosi paljon, ja on kiinnostavaa, miten tehokkaasti talon 120 neliötä on käytetty.
Moni on päivitellyt, miten me kolme mahdumme tähän taloon, mutta meidän perheelle se on juuri oikean kokoinen. Talossa on kolme makuuhuonetta, iso olohuone-keittiö, kodinhoitohuone on reilun kokoinen ja saunatilat sopivat. Pihaa on saman verran, kun edellisessä kodissa, joten sitä tullaan jatkossakin kesäisin käyttämään toisena olohuoneena.

Terassi on meidän tyyliin ehkä pienehkö, joten se ehjä tarvii laajennusta jossain vaiheessa.
Me etsimme meille helppoa ja kompaktia kotia, eskarin läheisyydestä. 
Ja tässä se on:
Kuva ei ole minun, vaan lainassa.
Arvaatteko, mistä huoneesta tulee JoJon huone?
Ja arvaatteko, olenko jo suunnitellut hänen kanssaan sisustuksen valmiiksi :D

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Kivan oloinen pohjapiirustus. Mä tykkään ns. tupakeittiöstä, näkyvyys siis olkkariin. JoJon huone on eteisen oikealla puolella, tää on siis mun arvaus :) Kivoja aikoja kun voi suunnitella sisustusta.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen!Mä veikkaan oikean puolista makkaria ja joo olette suunnitelleet JoJon huoneen jo valmiiksi.Jään odotteleen lisää kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten näyttää hyvältä ja käytännölliseltä tuo pohjapiirros! Talosta tulee varmasti aivan ihana <3 Ja aivan varmasti on sisustus jo suunniteltuna ;) Ja tilaahan on ruhtinaallisesti! ( Meidän nelihenkinen perhee mahtuu nimittäin ihan hyvin 80:een neliöön ). Kovasti tsemppiä rakentamiseen ja ihanaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
 4. Voi, meillä on mahtunut viisihenkinen perhe noihin neliöihin, eikä ollut edes ahdasta, kaikille riitti omat huoneetkin. Ja Lempäälässä ollaan mekin, eikä pois lähdetä :).

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥