Dubai 2017

Tässä tulee viimeisimmän Dubai-matkan kuvia ja tunnelmia. Monet kohteet on nähty aiemmin ja tällä kertaa yritimmekin käydä uusissa paikoissa mahdollisimman paljon. Loman parhaimpina uutuuskohteina olivat Global Village ja Dubai Miracle Garden, josta löydät juttua alempana.

Kävimme monessa kauppakeskuksessa (tietty!) ja tällä kertaa parhaimmaksi valikoitui Ibn Battuta Mall! Ostoskeskus on vähän kauempana Burj Khalifasta, ja siellä käy paljon paikallisia. Ruuhkaa ei ole, ja juurikin näistä syistä siellä on myös parhaimmat tarjoukset alennusmyyntien jälkeenkin!
Paljon tuli shopattua, mutta yritin tällä kertaa miettiä jokaista ostostani. Onnistuin siinä kohtuullisen hyvin.Vietimme yhden päivän rannalla, mutta vesi oli niin kylmää vielä maaliskuussa, ettemme uskaltautuneet uimaan. Rannat ovat siisteja ja rauhallisia, ja tämä päivä lieni JoJon suosikkeja. Hän olisi voinut leikkiä hiekassa loputtomiin.

Olin kuullut intialaiselta ystävältäni vinkkiä, että Dubain uusimpiin nähtävyyksiin kuuluva Global Village on näkemisen arvoinen paikka. Ja tämä todella piti paikkansa. GV on minun mielestäni tämän matkan upein kokemus. Vietimme siellä neljä tuntia auringonlaskun aikaan, mutta raapaisimme vain pintaa. Sisäänpääsy oli muutaman euron, ja pienet lapset ja yli 65-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.
Muistuttaisin kuitenkin siitä, että tässä paikassa ollaan erittäin tarkkoja pukeutumisesta. Jos nainen menee paikalle kotelomekossa, hänet ohjataan myymälään ostamaan legginsit.

Kyseessä on valtava alue, jossa on lukuisille eri maille oma alueensa, jossa myydään maiden omia tuotteita ja herkkuja, paikalla on esiintyjiä, jotka esiintyivät jatkuvalla syötöllä.

Ostimme muutaman vaatteen, paikallisia herkkuja ja jäimme katsomaan monia tanssiesityksiä.


Alueella on myös huvipuisto, jossa kokeilimme muutamia pelejä.

Toinen näyttävä kohde on Miracle Garden. Varsinainen kukkien paratiisi.
Alue ei ollut ihan niin valtavankokoinen, kun kuvittelin, mutta tämäkin oli kyllä vierailun arvoinen paikka. Kaikkialla oli kukkia, miljoonittain.Kaiken kaikkiaan loma oli aivan upea! 
Menimme ja liikuimme todella paljon, eikä hotellihuoneessa tullut hengailtua liikaa. 
Majoituksesta olenkin kirjoittanut jo parisen viikkoa sitten. Majoittauduimme tällä kertaa 
Atana Hotelliss (klik) Dubain Internet Cityn alueella. Käy kurkkaamassa tuo juttu, joka kertoo ainoastaan hotellista!

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥