Säilöntäaineetonta maalia JoJon huoneeseen

Moro murut!
Miten siellä hurisee? Täällä remonttien pölyt alkaa laskeutua ja pääsemme nauttimaan lopputuloksista. JoJon huone on aivan valmis ja viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä esittelen huoneen maalausprojektin.

Minulla oli ilo olla mukana ensimmäisten joukossa kokeilemassa Colorian uutta maalisarjaa.
Kyseessä on ainutlaatuinen, Suomessa kehitetty ja valmistettu VOC-vapaa säilöntä- ja lisäaineeton sisämaalisarja Forte Sensitive.
Maalisarja sopii erityisesti kemikaaliyliherkkyydestä kärsiville sekä estää ihmisten lisäaltistumistahaitallisille kemikaaleille. Tuotteen raaka-aineet ovat tarkoin valittuja, vaarattomia ainesosia, joilla ei ole vaaraluokituksia käyttöturvallisuustiedotteissa. Lisäksi yli 90% raaka-aineista on kotimaista alkuperää!

Kyseessä on kemikaaliyliherkkyydestä kärsiviä ajatellen ja jo altistuneiden kanssa suunniteltu ja kehitetty herkistämätön tuote. Siksi se olikin luonnollinen valinta tyttäremme JoJon huoneen maaliksi.


Päätimme jo ennen muuttoa, että JoJon huoneesta kaksi seinää maalataan ja kaksi tapetoidaan Ferm Livingin Harlequin-tapetilla. Korkea päätyseinä sai ylleen hivenen vaaleanpunaiseen taittuvan maalin, ja väriksi valikoitui Ballerina. Isolla pinnalla väri ei ole voimakas, mutta tuo mukavaa lämpöä huoneeseen.
Ikkunaseinä maalattiin valkoisella maalilla rauhoittamaan huoneen värimaailmaa.
Maalia on vaan tosi hankala kuvailla/kuvata teille, mutta voitte nähdän hieman eroa kun vertaa maalattua seinää tapetin väriin. Tällaiset hienovaraiset värivalinnat voivat kuitenkin tuoda juuri sitä haluttua tunnelmaa tilaan. Aina ei tarvi olla voimakas väri, jotta saavutetaan muutosta huoneen ilmeeseen.

*Postaus tehty yhteistyössä Colorian kanssa*

CONVERSATION

2 kommenttia:

 1. Tapetti on hyvä valinta!Harlekiinikuvio on ajaton.Hyvä,jos myrkyttömiä maaleja on kehitelty!Voisi itsekin ostaa sellaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, Aikku!
   itse pikkukeskosen äitinä arvosta juuri tuota myrkyttömyyttä tosi korkealle. Aina ei ajattele, mitä kaikkia kemikaaleja me saadaankaan kehoon haluamattamme...

   Valoisaa viikkoa sulle!!!

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥