Frozenjuhlat

Frozen-viikonloppu on nyt takanapäin ja koti alkaa olla siivottu juhlien jäljiltä. 
Nyt on varmasti sopiva hetki muistella mitä kaikkea upeaa pääsimme kokemaan juhlissa, miten synttärit menivät ja ketä meitä nyt olikaan :)

Juhlien suunnittelu aloitettiin varmaan puoli vuotta etukäteen. Ja se onkin yksi onnistuneiden juhlien salaisuus: suunnittelu ja aikataulutus. Viimeiselle viikolle tein lukujärjestyksen minulle ja mr. J:lle, jotta kaikki tehtävät eivät satu samalle päivälle. Niinpä juhlapäivien aamua meillä oli asiat niin hyvin hallussa, että katsoimme muutaman jakson suosikkisarjaa tv:stä, ihan rennoissa merkeissä. Joka vuosi tässä kehittyy, ja meistä tulee enstistä tehokkaampi partyplanner-pari :)

No, mutta takaisin itse juhliin. Ensimmäisenä päivänä meillä oli kylässä päiväkotiryhmän kaverit, jotka muutamat ottivat myös vanhempansa mukaan. Sunnuntaina paikalla oli lähes 70 ystävää ja sukulaista.
Meidän onneksi sää oli lauantaina lähes helteinen, ja sunnuntainakin mukava sää vei vieraat ulos. Vasta esiintyjän shown loppupuolella tuli niskaamme parit sadepisarat, mutta se ei menoa haitannut. Sääennuste uhkasi aamusta asti kaatosadetta, mutta näin vaan opimme, ettei ennusteisiin kannata luottaa. 

OHJELMA
Lauantaina siskoni Sonja teki kaikille halukkaille Frozen-kasvomaalauksia ja -manikyyrejä. Sonjalle riitti hommaa koko juhlien ajaksi, ja vieraat olivat aivan innoissaan lopputuloksesta. Sonja valmistui juuri kosmetologiksi, ja hänen touhujaan pääsee seuraamaan hänen blogistaan, klik.Sunnuntaina lapsia liikuttamaan tuli Olaf, joka saikin isot aplodit jo astuessaan mukaan juhliin. Olaf oli suunnitellut mukavan rennon ja hauskan leikkihetken, jossa lapset ja lapsenmieliset pääsivät liikkumaan. Lopuksi Olaf jakoi kortteja ja yhteiskuvia lapsille, ja jälkikäteen monet aikuiset ja lapset tulivat kertomaan tykänneensä liikuntahetkestä. Suosittelen häntä teille, jos koskaan tarvitsette tapahtumaan esiintyjää, jolla on tilannetaju, huumori ja osaaminen kohdillaan! Hän hienosti huomioi, että JoJoa jännittää liikuntahetket ja hän tarvii siihen hieman kannustusta.Pihalta löytyi trampoliinin lisäksi kaksi pomppulinnaa, jotka on vuokrattu Leikkimielestä. Vuokralla oli linna ja lintu, ja molempiin mahtui kolme lasta kerralla. Se olikin sopiva määrä jo turvallisuudenkin kannalta. Pomppulinnat ovat vuodesta toiseen valtava menestys. Tänä vuonna JoJo hyppi niissä aina, kun vaan voi! Pomppulinnojen lisäksi meillä oli Leikkimielestä lainassa pilapeili, joita olette varmaan nähneet huvipuistoissa. Peiliin kurkatessaan näki itsensä tosi leveänä tai väärinpäin. Lapset olivat aivan innoissaan peilistä, mutta en saanut napattua hyviä kuvia siitä.


MENU
Jälleen kerran mentiin tutulla reseptillä: Hotdog-buffet, nachot ja jälkkäriksi kakku- ja karkkibuffet. Suklaakakkuina oli herkulliset Devil's Food Caket, jotka tekivät hienosti kauppansa. 
JoJo on ollut mukana suunnittelemassa menuta, ja päivää ennen juhlia hän sanoi, että unohdimme hernekeiton! No, katsotaan sitä sitten vuoden päästä :)
Suurin osa astioista oli kertakäyttöastioita, sillä 110 henkilön astioiden peseminen olisi ehkä liikaa jopa minulle. Kerttikset tulivat lempääläisestä Juhlahumua -nettikaupasta hankittuja. 
KORISTELUT
Luottofloristini Huhtalan kukkaupasta toimitti meille kaikki kuvissa vilahtavat, upeat kukka-asetelmat. Frozen-teemavärien mukaan oli löydetty upeita, erilaisia kukkia tuomaan tunnelmaa sekä sisälle että ulos. Lisäksi lisäsimme asetelmiin hieman hopeista nauhaa teeman mukaisesti.

Talon sisältä löytyi Juhlahumuasta hankittu numerofoliopallo. Lisäksi karkkibuffetin kauniit astiat olivat heiltä vuokralla. Tarjoiluastioiden vuokraus osoittautui todella hyväksi ideaksi, sillä halusin buffetille yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen. Lisäksi tein pöydälle "tyllihameen", joka on erittäin suosittu idea rapakon toisella puolella. Tylli on hankittu Wish-sivustolta 2€:n hintaan, mutta sen solmimisessa meni parisen tuntia. Tyllihameesta tulee oma postauksensa myöhemmin. 


Kakkubuffetin alla oli jääpuikkokoristeet ja hotdog-pöydän päällä oli kaksi isoa lumihiutalekoristetta, jotka oli hankittu erään sekatavarakaupan loppuunmyynnistä. Niiden koristeiden yhteishinnaksi taisi tulla 60 senttiä.

Kuppikakkujen kaikki koristeet on tilattu netistä, Kiinasta. Niiden avulla saatiin mukavasti nidottua kultainen värimaailma, 6-vuotta ja Frozen-teema yhteen.
~ ~ ~
Jos vielä on energiaa ja haluatte muistella menneitä, tästä linkistä pääsee kurkkaamaan viime vuoden Muumijuhlia, klik.
~ ~ ~
Suuret kiitokset yhteistyökumppaneille. 
Teitte päivästä entistä upeamman!

KIITOS RAKKAILLE VIERAILLE, LYSTIÄ OLI!

CONVERSATION

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja juhlat oli niin hauskat! Kiitos :)! Ja hernarit kehiin vuonna, siis! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja vielä upeista kauneushoidoista!
   Prinssit ja prinsessat tykkäävät :)

   Poista
 2. Hernarit kehiin :)))
  Kiitos vielä kosmotologille!

  VastaaPoista
 3. ..oi jospa oisin saanut olla muukaana!" Ens vuonna sitten hernekeitolle!

  VastaaPoista
 4. Hi! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a wonderful job! yahoo login mail

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥