Kööpenhamina

Olin viiden ystäväni kanssa Kööpenhaminassa viime kuussa. Vasta nyt sain kuvat tänne blogiin. Kuvia katsellessa tuli mieleen kaikki ihanat hetket rakkaiden ystävien seurassa. 
Olemme olleet ystäviä peruskoulusta asti. Olimme tyttöluokalla, ja ehkä muistattekin, että järjestin pari vuotta sitten luokkakokouksen 20:lle naiselle meidän kotona. Luokkakokouksesta voit lukea täältä, klik

Kööpenhaminassa oli toukokuun lopulla upea kesäinen sää. Lämpöä riittä lähemmäs 30 joka päivä, ja terassit ja ravintolat olivat täynnä ihmisiä. Heräsimme joka aamu myöhään ja laittauduimme niin kauan, että missasimme aamupalan ja etsimmekin ravintolaa, joka tarjoili brunssia. 
Niitä paikkoja riitti! Oli valinnanvaikeus.

Ensimmäisenä aamuna brunssipaikassa Apropossa ei ollut mitään munatonta/pähkinätöntä, joten päädyin syömään jättimäisen hampurilaisen aamiaiseksi!

Café Taenkin tarjontaa:


Reissuun kuului paljon kävelyä, shoppailua, myöhäisiä illallisia ja ennen kaikkea hauskaa seuraa. En muista milloin olen nauranut niin paljon. Yllätyimme, kuinka helppoa oli matkustaa kuuden hengen porukassa. Olisi luullut, että olisi vaikea löytää mukavia vierailukohteita, jotka sopisivat koko jengille. Mutta ehkä kaikki olemme sen verran joustavia, että kaikille kävi kaikki :)

Tytöt matkalla shoppaamaan:
Ystäväni Miia kirjoitti myös Köpis-reissustamme. Käykää ihmeessä kurkkaamassa hänen hurmaavaa blogiaan, klik. Meidän onneksi meillä oli ammattilainen mukana matkassa, ja hänen avullaan moni meidän porukasta osti säkillisen uusia, oikeanlaisia meikkejä, joiden avulla saadaan juuri meille sopiva look. Miia on siis valmistunut meikkaaja-maskeeraajaksi.

Kävimme moikkaamassa pientä merenneitoa, joka oli nimensä mukaisesti pieni. Eikä tehnyt meihin mitään erityistä vaikutusta. Paikka kuhisi turisteja, eikä patsaan lähellä ollut mitään mahdollisuutta päästä, joten jatkoimme pikaisesti matkaa.


Café Teank oli kaikista ihanin kokemus. Superhyvä brunssi kauniissa miljöössä. Brunssi valittiin monesta eri vaihtoehdosta, ja valinnat merkattiin itse paperille ja siirryttiin maksamaan kassalle.Toivon sydämmestäni, että pääsemme reissuun taas ensi vuonna, kuten sovimme!
*Vink Vink*

CONVERSATION

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia Micu! En panis pahitteeksi vaikka mentäis Köpikseen monta kertaa uudestaan! Ihan mielettömän hieno mutta kodikas mesta😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Munkin mielestä Köpis käy myös ensi kerralla. Otetaan mukaan kaikki mimmit, jotka ei päässyt tällä kertaa ♥ ♥ ♥

      Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥