Sinisen talon sinnikkäät

Tasan vuosi sitten meidän kodista oli juttu Kodin kuvalehdessä. Siitä on vuosi, kun teimme kaupat meidän ihanasta sinisestä talosta ja muutimme väliaikaiskotiin muutaman kilometrin päähän. Sitten puolen vuoden jälkeen löysimme unelmiemme talon läheltä keskustaa, aivan koulun tuntumasta. 

Sinisestä talosta jäin kaipaamaan upeaa isoa terassia, leffahuonetta ja yläkerran aulan tunnelmaa. Yläkerran kauniit kattoikkunat toivat valoa ja pimeämpinä sadepäivinä oli ihana käpertyä viltin alle sohvalle ja kuunnella sadetta. Alueessa jäimme kaipaamaan ihania naapureita, joihin pidämme edelleen yhteyttä ja joiden kanssa pääsemme juhlimaan Halloweenia ensi kuussa.

Minä Halloween-fanina odotan jo kovasti tätä karmivaa juhlaa. Järjestämme juhlat meidän uudessa kodissa, joten olen jo viikko kaupalla pyörinyt Pinterestissä hakemassa ideoita ja reseptejä. Tiedossa on taas huikeat bileet loistoseurassa!  
~ ~ ~
No, mutta minun piti vielä kirjoittaa siitä edellisestä kodista!
Talo oli kyllä aivan ihanan kodikas ja lehtijuttu oli mielestäni todella onnistunut. Laura kirjoitti tosi nätisti meidän perheen vaiheista ja Mikon kuvat olivat todella kauniita, Värikkäitä ja iloisia, kuten toivoinkin.Kuvat; Kodin kuvalehti
Valokuvaaja: Mikko Kaaresmaa
Teksti: Laura Sychold

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥