Ha-Ha-Halloween 2017

"This is Halloween, everybody make a scene.
Trick or treat till the neighbors gonna die of fright.
It's our town, everybody scream.

In this town of Halloween"
-This is halloween


Hauskaa halloweenia kaikille!
Täällä on kärsitty flunssan kourissa jo toista viikkoa, mutta viikonloppuna meillä oli siitäkin huolimatta ystäviä kylässä. Päätin, etten voi antaa flunssan pilata näitä juhlia, joita olin suunnitellut kaksi kuukautta. 

Meillä kävi Lempäälän-Vesilahden Sanomien toimittaja kuvaamassa meidän kotia ennen juhlia. Juttu tulee lehteen pian, joten laitan siitä sitten kuvia myös tänne blogiin. 

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että minulla on monen monta uutista teille kerrottavana (ja kuvattavana), mutta yritän hillitä itseäni, ja kertoa aihe kerrallaan teille niistä.
Ja nyt palataan tämän päivän aiheeseen: Halloweeniin.
~ ~ ~
Kuiten kaikki varmasti jo tässä vaiheessa tietää, rakastan Halloweenia. Se sopii mielestäni myös tänne Suomeen loistavasti. Syksyllä on niin vähän juhlapyhiä, ja sää synkkä, joten mikäs se mukavampaa, kun pieni säikyttely ja herkuttelu sen lomassa!

Tänä vuonna tavoitteenamme mr. J:n kanssa saada aikaan tyylikkään, mutta rennon tunnelman kotiimme. Mr. J:sta on kuoriutunut varsinainen juhlasuunnittelija, sillä hän osallistuu suunnitteluun ja toteutukseen lähes yhtä paljon (ja yhtä suurella innokkuudella) kun minä!
Mutta mikäs siinä. Ei tule riitoja, kun molemmat haluavat saada aikaa näyttävät juhlat, joissa kaikki vieraat viihtyvät, ruoka on hyvää ja tarjottavat eivät lopu kesken!

Etupihalle rakensimme hautuumaan, muistokynttilöineen kaikkineen. Harmiksemme loppuviikosta satoi lunta, ja visioni ei aivan täyttynyt, vaikkakin lumen avulla styroksiset hautakivet pystyivät paremmin paikallaan.

Menu
Hampurilaiset
Lohkoperunat
Coleslaw
Vihreäsalaatti
~
Devil's Food Cake
RIP-kuppikakut
Macaronit
Suklaatorttu
~
Juomat
Glöet White -alkumalja
Glöet
Olut 
Long Drink
Limut ja mehut

Tänä vuonna panostimme juomapöytään ja vuokrasimme tarjoiluastiat Juhlahumuasta. Meillä on erilaisia coolereita oluille ja lonkeroille. Lisäksi baaripöydässä tarvitaan erilaisia marjoja ja yrttejä, joita voi halutessaan laittaa juomaan. Niiden astiat oli myös vuokrattu Juhlahumuasta. Varsinaisessa baaripöydässä oli tarjolla isossa, jalallisessa coolerissa Glöetin glögiskumppaa. Tämä juoma oli kaikille vieraillemme uusi tuttavuus, mutta useat löysivät siitä uuden kausisuosikkinsa. Maku oli todella nimensä mukaisesti ihanan mausteisen glögimääinen, ja koostumus kuoharin.
Tällä juomalla kelpaa kilistellä sekä joulunaikaan että Halloweeninakin!
  
 Kakkukoriste oli tänä vuonna lahtelaisesta yrityksestä nimeltä Puine. 
 Puine on lahtelaisen Jasmiinan yritys, ja nettisivuilta voitte käydä katsomassa, mitä huikean kauniita tuotteita yritykseltä voikaan tilata. Olen itse aivan myyty!
Tällä hetkellä kuuminta muotia on vaneriset koristeet, joita löytyy myös kakkukoristeina. Yritys teki meille mittatilaustyönä suomalaisesta vanerista kakkukoriseen, josta näin mallin ennen tilausta.
Upea lopputulos, eikö?
Mitä mieltä olet tästä koristeesta? Ruoka- ja baaripöydän kukat tulivat jälleen luottofloristiltani Akaasta, Huhtalan kukkakaupasta. 
He osaavat aina löytää toivotun tunnelman, ja tälläkin kertaa asetelmista löytyi aivan upeita, oranssin sävytteisiä kukkia. Kyllä kukat luovat tunnelman!

Meidän perheen asut tulivat jälleen Punanaamiosta, josta on myös suuri osa meidän koristeista. Löytyi erilaisia luurankoja, ötököitä ja muita öttiäisiä sekä hautakivet! Ilman näitä koristeita juhlat olisivat vain jotkut tummanpuhuvat, teemattomat juhlat Niinpä ötökät ja luurangot tuovat kaivattua tunnelmaa ja toimmekin näitä kavereita ympäri kotiamme ja etuterassia.

Mr. J oli tänä vuonna kuollut hovimestari (Gentleman's gentleman).

Silinterihattu ja meikit on hankittu Punanaamiosta.

Miten teillä juhlitaan Halloweenia?


***Postaus tehty yhteistyössä: Glöet, Huhtalan kukkakauppa, Juhlahumua, Puine ja Punanaamio. 
Lämmin kiitos kaikille! Autoitte tekemään juhlasta erityisen huikean!!!***

CONVERSATION

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos. paljon sulle! Upeat juhlat oli ja voi vitsi, mitä asuja ihmisillä oli! Löytyi lentokapteeni ja -emäntä, noitia, hirviöitä, olioita, rokkareita, hippejä, kuollut hovimestari ja muun muassa M&M&M :D

      Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥