Kiukaan kaulus

Meidän kodin sauna on todellinen kaunokainen. Seinät ja lauteet ovat tuppilautaa ja ikkunoista näkyy kauniit peltomaisemat. Ikävä juttu tässä on ollut se, että saunaa ei ole voinut käyttää. Kuntotarkastuksessa huomattiin, että saunan kiukaalta puuttuu kaulus, joka suojaa lauteita kiukaan lämmöltä. Kesä, useat juhlat ja miljoonat muut projektit aiheuttivat sen, että emme saunoneet puoleen vuoteen. 

Vihdoin ja viimein saimme aikaiseksi hankkia kiukaalle kauluksen Mondexilta. Kyseessä on suomalainen kiuasfirma, joka suunnittelee ja valmistaa tuotteensa Suomessa. Ja missäpä muualla saunanteknologiaa ymmärrettäisiin yhtä hyvin, kun täällä.

Meidän kiuas on niemltään Rakka, ja kiukaan ainutlaatuisen rakenteen vuoksi löylyt ovat kostean mehevät ja ison kivimäärän ansiosta sauna myös kuivuu nopeasti käytön jälkeen.

Mondexin kiukaan kaulus oli todella helppo asentaa, vaikkakin lauteita piti hieman sahata ennen asennusta, jotta u-kaulus mahtui paikoilleen. Kaiken kaikkiaan asennus oli hyvin nopea ja helppo tehtävä. Jälkikäteen päiviteltiin, että mistä ihmeen syystä tätä projektia on siirretty. Nyt olemme saunoneet viikon sisällä kolme kertaa!

Mondexin sivuilla on myös loistava kiuasvalitsin, jonka avulla löytää helposti omaan kotiin sopivan mallin, jos on uutta kiuasta vailla. Käykäähän katsomassa!

***Postaus tehty yhteistyössä Mondexin kanssa***

CONVERSATION

1 kommenttia:

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥