Oma yritys

Voi, nyt mulla on teille ihan huikeita uutisia! 
Muutamat ovat varmasti kuulleet nämä uutiset jo Instagramissa tai muuta kautta, mutta nyt uutinen rantautuu myös blogin puolelle.

Olen perustanut yrityksen! Yritykseni nimi on Juhlakirsikka, ja toimin juhlasuunnittelujana. 
Yrityksen palveluihin kuuluu neljä eri settiä:

1. Juhlasuunnittelu, jossa minut saa avuksi juhliin. Teen aikataulun ja budjetin juhliin, autan koristeluissa ja pari tuntia keittiössä juhlien aikana. 
2. Juhlapäivä-paketti kattaa ylläolevien palveluiden lisäksi koristeiden, pitopalvelun, esiintyjien yms. hankinnan.
3. Vuokraan tuolihuppuja, ja halutessa palveluun kuuluu myös niiden asennus ja poistaminen juhlien jälkeen.
4. vaan ei vähäisimpänä on Kokki kotiin-palvelu, jossa tamperelainen huippukokki tekee toiveiden mukaisen menun (esimerkiksi asiakkaan kotona) ja minä autan koristelussa ja kattauksessa. Lisäksi olen kokin apuna keittiössä ja tarjoilutehtävissä.

Aika huikeeta, eikö? Olen äärettömän innoissani. Jännittää, mutta ennen kaikkea päällimmäinen tunne on innostus ja ilo. Ilo, että sain aikaiseksi oman yrityksen perustamisen. 
Omassa yrityksessä voin toteuttaa minun visiota siitä, miten asiakkaita kuuluu palvella, mitä palveluita asiakkaat oikeasti haluavat ja miten yritystä pyöritetään -Micun tyyliin!
 Jos sinulle tai tutullesi tulee tarvetta juhlasuunnittelijalle tai vaikka kiinnostusta kokin tekemään menuun, otahan yhteyttä! Suunnitellaan teille unelmien juhlat, joista te ja vieraat puhutte vielä pitkään!

Aina on aihetta juhlaan!

CONVERSATION

1 kommenttia:

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥