Terassin sohvaryhmä

Terassille on ilmestynyt ihana kulmasohva ja pöytä, ja niistä on tullut paljon kyselyitä. 
Olette kyselleet mistä ne on hankittu ja mitkä sohvan mitat ovat. 

Sohvat on hankittu Koti-Siilistä, Siilinjärveltä.
Lasitettu terassi asettaa aika tarkat mitat sille, minkäkokoinen sohva nurkkaan sopii. Halusimme vaalean polyrottinkisen kulmasohvan, jossa voi ottaa päivänokoset ja johon mahtuu koko perhe ruokailemaan tai päiväkahveille.

Pitkän tutkimustyön tuloksena päädyimme Koti-Siilin Cannes-ryhmään, joka on muuten tuntuvassa alennuksessa juuri nyt! Sohva on hitusen alle 2m kertaa 2m, eli se sopii kuin nakutettu terassin nurkkaukseen. Sohvan yläpuolelle asennettiin lämmitin, että sohvalla kelpaa nauttia vaikka sadepäivästä tai viettää iltoja pitkälle syksyyn.Sohvan väriä on myös kysytty ja se on vaaleanharmaa. Värivalinta oli parempi livenä, kun nettisivuilla, joissa väri näyttää hieman vaaleanruskealta. Vaaleanharmaa sopii ihanasti terassille, jonka yritämme sisustaa luonnonmukaisilla sävyillä ja tuomalla sinne boheemia, rentoa tunnelmaa.
  
Koti-Siili toimitti sohvaryhmän kotiin, ja setin kokoamiseen meni vain muutama minuutti. 
Pöydässä on lasikansi, joka on osoittatutunut tarpeelliseksi ruokailujen aikana. Eväät eivät jää kiinni huokoiseen polyrottinkiin ja puhdistaminen on helppoa.

Koti-Siilin nettisivuilla oli monta mukavannäköistä ryhmää, jonka olisi voinut kotiuttaa meille, mutta tämä ryhmä on kyllä kuin luotu meidän terassille. Onneksi päädyimme juuri tähän settiin.

Koti-Siilin nettisivuilla näyttää olevan muutenkin kovat alennusmyynnit käynnissä, joten käykää ihmeessä kurkaamassa heidän valikoima.

Aurinkoista viikkoa kaikille!

**Postaus tehty yhteistyössä Koti-Siilin kanssa**

CONVERSATION

2 kommenttia:

 1. Nätti sohvakalusto!Terassi on aina vaikea sisustaa.Meillä on nyt siellä iso pöytä ja tuolit.Kun ilmat lämpenee niin ne laitan ehkä ulos.Sitten olisi paikka taas lasiterassin kalusteille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku, kiitos paljon!

   Meidän terassi on tosiaan ollut sisustuksen osalta vähän haasteellinen. Pitkulainen ja samalla vaikea sisustettava. Jääkaappi piti saada sinne, mutta jospa se rumilainen sitten naamioidaan jotenkin :D

   Aurinkoisia päiviä teidänkin terassille!

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥